Certifikace personální
již
30
let na trhu
v nabídce
40
druhů zkoušek
ročně až
600
nových certifikací
ročně až
600
recertifikací
Certifikační orgán pro certifikaci osob je pro svoji činnost akreditován nebo pověřen různými organizacemi. Jedná se především o Český institut pro akreditaci, o.p.s., Německý svaz automobilového průmyslu (VDA QMC), Evropskou organizaci pro kvalitu (EOQ), Czech and Slovak Testing Board (CaSTB - zkoušky ISTQB) nebo Asociaci realitních kanceláří České republiky (ARK).
Průzkum spokojenosti:
Podrobné vyhledávání
Seznam držitelů personálních certifikátů
Jméno
Certifikát CZ
Certifikát EU
Typ certifikátu
Jméno
Michal Zlatoš
Certifikát CZ
00247/13 CTFL
11. 12. 2013
-
10. 12. 2050
Certifikát EU
Typ certifikátu
ISTQB Certified Tester Foundation Level
Jméno
Ing. Tomáš Zlatuška
Certifikát CZ
00061/07 RRRR QM
2. 10. 2024
-
1. 10. 2027
Certifikát EU
CZ07QSM-1022
Typ certifikátu
Manažer kvality
Jméno
Vladislav Zlínský
Certifikát CZ
00006/20 CTFL
7. 2. 2020
-
6. 2. 2070
Certifikát EU
Typ certifikátu
ISTQB Certified Tester Foundation Level
Jméno
Bc. Jan Zmatlík
Certifikát CZ
00150/18 CTFL
28. 6. 2018
-
27. 6. 2068
Certifikát EU
Typ certifikátu
ISTQB Certified Tester Foundation Level
Jméno
Jan Zmeškal
Certifikát CZ
00099/18 CTFL
11. 5. 2018
-
10. 5. 2068
Certifikát EU
Typ certifikátu
ISTQB Certified Tester Foundation Level
Jméno
Karel Zmeškal
Certifikát CZ
63-23-R-2411-109049
5. 11. 2024
-
4. 11. 2029
Certifikát EU
Typ certifikátu
Auditor VDA 6.3 - Recertifikace
Jméno
Ing. Marek Zmeškal
Certifikát CZ
00078/17 CTFL
14. 3. 2017
-
13. 3. 2067
Certifikát EU
Typ certifikátu
ISTQB Certified Tester Foundation Level
Jméno
Kateřina Zobanová
Certifikát CZ
00106/19 CTFL
23. 3. 2019
-
22. 3. 2069
Certifikát EU
Typ certifikátu
ISTQB Certified Tester Foundation Level
Jméno
Zdeněk Zolák
Certifikát CZ
00027/07 VR
18. 12. 2022
-
17. 12. 2025
Certifikát EU
Typ certifikátu
Manažer bezpečnosti potravin
Jméno
Bc. Rudolf Zounar
Certifikát CZ
00011/07 VR
18. 12. 2022
-
17. 12. 2025
Certifikát EU
Typ certifikátu
Auditor bezpečnosti potravin