Kronika ČSJ
Online konference From Farm to Fork
10.listopadu 2020
Proběhl další ročník konference s tímto programem
Strategie From Farm To Fork - evropský pohled
Tomáš Prouza, prezident SOCR ČR
Strategie From Farm To Fork – implementace na úrovni ČR
Jitka Götzová, ředitelka Odboru bezpečnosti potravin, MZe ČR
Společensky odpovědný přístup obchodních řetězců
Pavel Mikoška, viceprezident SOCR ČR, ředitel kvality Albert Česká republika, s. r. o.
Food Waste
Jan Kondáš, Head of Communications, Tesco Stores, a.s.
Program udržitelnosti v Penny – Sustainability
Petr Baudyš, ředitel kvality, Penny Market s.r.o.
Výsledky kontrolní činnosti SZPI a očekávané nové aspekty kontrolní činnosti
Jindřich Pokora, ředitel odboru kontroly, laboratoří a certifikace, Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní veterinární správa ČR – aktuální informace
Zbyněk Semerád, ředitel, Státní veterinární správa ČR
České cechovní normy a jejich uplatnění při zvyšování kvality výrobků
Miroslav Koberna, ředitel pro programování a strategii; Potravinářská komora České republiky
Robotizace a digitalizace v zemědělském podniku
Monika Nebeská, předsedkyně představenstva, ZD Všestary
Může moderní RTG pomoci s pěstování plodin a zpracováním potravin?
Martin Josífek, Radalytica, a.s.
Využití digitalizace při výrobě potravinových doplňků
Marek Bárdy, CIE Consulting, s.r.o.